Синютка зустрівся із журналістами

Мешканці Самбора ледве не побили водіїв фур, які намагались викинути львівське сміття.

Про це сьогодні на зустрічі з журналістами районних ЗМІ області розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Коментуючи наболіле питання про львівське сміття Синютка сказав: « Було проведено зустріч з міськими головами, на якій йшлось про те, що у кожного є свої у місті проблеми, але якось всі разом погодились їх вирішувати та допомогли Львову, тому був підписаний Меморандум. Сьогодні треба зробити наступний крок: це укласти між містом Львовом та кожним містом Львівської області відповідну угоду, де чітко зафіксувати які обсяги сміття мають бути, яка сума коштів, та на що ці кошти будуть спрямовані. Додаткові 200 млн грн, я вважаю, що це не найгірший варіант".

Також очільник ОДА розповів, що у Великодню п’ятницю у Самборі місцеві мешканці чуть не побили двох водіїв, які привезли дві фури львівського сміття. У документах було вказано, що це сміття везуть із Львова до Дніпра. Але якщо місто Дніпро – на сході, то Самбір від Львова – на захід. Зрозуміло, що їхали цілеспрямовано, для того, щоб викинути сміття, а гроші розділити по кишенях.

«Тому я оцінюю підписаний Меморандум позитивно, і не творю собі ніяких ілюзій, що це буде дуже просто, але цьому треба покласти вже кінець», - підсумував Синютка.

За його словами, підписання Меморандуму з містами області – це тільки перший крок, який потребує наступних кроків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: