АВЕ припинив вивозити сміття в деяких ЛКП

Станом сьогодні на ранок сміття не вивезено з 401 контейнерного майданчика житлового фонду.

Про це повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР.

Це 32% від загальної кількості. Сьогодні зранку відбулась нарада у міського голови Львова з перевізниками. Під час наради озвучено інформацію, що станом на ранок в місті загалом на землі перебуває 6300 тонн сміття – це і на майданчиках, і на перевантажувальних станціях.

«Ситуація із вивезенням сміття з міста є критичною. За останній час кожного дня не вдається вивести ТПВ з більше як 400 майданчиків. А це більше 30% від загальної кількості.

Станом на сьогодні 6300 тонн сміття маємо на землі. Велика кількість сміття залишається на перевантажувальних станціях.

Згідно з меморандумом, кожного дня можемо вивозити лише 90 тонн ТПВ на полігони міст області. Адже співпрацюємо лише з 4 містами, замість 16, які підписали меморандум. Тому, перевізники не мають куди вивозити ТПВ.

Перевізник АВЕ припинив вивозити сміття в деяких ЛКП у 2 районах міста, бо немає куди його везти», - повідомили в управлінні інженерного господарства.

Станом на сьогодні сміття не вивезено: у Залізничному районі - з 12 майданчиків, у Сихівському – з 182, у Франківському – з 72, у Шевченківському – з 130, у Личаківському – з 5.

Також сміття не вивезено із 2 контейнерних майданчиків закладів охорони здоров’я та 8 майданчиків закладів освіти. Не вивезено сміття із 10 контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів) та 4 майданчиків, розміщених на ринках.

Повністю очищені від сміття контейнерні майданчики Галицького району.

Нагадаємо, загалом у Львові 1237 сміттєвих майданчиків житлового фонду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: