Екс-міністру Присяжнюку оголосили про підозру

Prisazhnuk-Mikola9

Проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами незаконної приватизації державного майна.

Про це повідомили в ГПУ.

Йдеться про посадових осіб Міністерства аграрної політики та продовольства України, Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву та службових осіб юридичної особи приватного права, яких підозрюють у кримінальному злочині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, що призвело до приватизації майна у великих розмірах, та його подальшої легалізації за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (в редакції від 07.04.2011), ч. 3, ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 233, ч. 3, ч. 5 ст. 27, ч.3 ст. 209 КК України.

За результатами розслідування 12 червня 2017 року колишньому міністру аграрної політики та продовольства України М. Присяжнюку та ще двом особам повідомлено про підозру у скоєнні незаконної приватизації та подальшої легалізації державного майна – приміщення, що належало Міністерству аграрної політики та продовольства України, площею 516,6 кв м по вул. Хрещатик, 24 в м. Києві за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (в редакції від 07.04.2011), ч. 3, ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 233, ч. 3, ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 209 КК України.

У підозрюваних в організації та виконанні цього злочину, а також у посадовців Фонду державного майна України, проведено низку обшуків.

У кримінальному провадженні на незаконно приватизоване майно накладено арешт.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: