Голова ДАБІ України орендує автомобіль у самого себе

Черный Седан Audi A8 (Ауди А8) 2016 года.
Черный Седан Audi A8 (Ауди А8) 2016 года.

Голова Державної архітектурно-будівельної інспекції Кудрявцев Олексій орендує дорогий автомобіль Audi A8, який він попередньо продав своїй сестрі.

Встроенное изображение 1Про це повідомляє ГО "Антикорупційний блокпост" в своєму розслідувані опублікованому на ІА ЗІК.

Після того як Олексій Кудрявцев став головою ДАБІ, він, згідно з декларацією, став безоплатно орендувати автомобіль Audi A8 в громадянки Ященко Лесі Сергіївни, що працює в компанії «Євро-ланч», сестри Кудрявцева Любові Віталіївни. Від тої ж самої Лесі Сергіївни Кудрявцев отримав 1 млн 200 тис. грн від продажу їй рухомого майна.

Ймовірно, тієї ж самої Audi A8, яка, за декларацією, коштує стільки ж. Таким чином складається враження, що Кудрявцев прагнув приховати купівлю цього автомобіля. Щодо Ященко Лесі Сергіївни виникають сумніви щодо наявності в неї коштів для купівлі рухомого майна на таку суму в Олексія Віталійовича, оскільки її компанія «Євро-ланч» займається доставкою комплексних обідів для офісних працівників за бюджетними цінами, згідно з інформацією офіційного сайту, і навряд чи мала б стільки прибутків для купівлі такого дорогого автомобіля та ще й безоплатної здачі його в оренду.

Хоча, за декларацією, в 2011 році Кудрявцев придбав два автомобілі Porche Cayenne. Відкритим залишається питання, чому людина, яка мала змогу отримувати більш ніж достатні прибутки, працюючи на керівних ролях в сфері бізнесу, пішла працювати в державний сектор. Адже офіційний прибуток Кудрявцева-директора був би більшим ніж Кудрявцева-керівника ДАБІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: