Маленькі львів'яни оригінально назвали чотирилапих вихованців ЛКП «Лев» на відкритті Центру адопції

IMG_1327-630x420

У Львові відкрився перший в Україні Центр адопції («всиновлення») безпритульних тваринок. А для того, аби чотирилапі вихованці ЛКП «Лев» скоріше знайшли собі нові родини, маленькі львів’яни вигадали для них чимало цікавих імен.

Пакунок з іменами під час відкриття центру передали представники компанії Кормотех, які і організували для дітей таку активність під час Дитячого форуму. Тепер чотирилапі вихованці ЛКП «Лев» матимуть чимало цікавих та оригінальних імен, що допоможе їм виділятись серед інших тварин.

Центр адопції пришвидшить процедуру «всиновлення» чотирилапих. І львів`яни, що бажають взяти додому тварину, зможуть в одному місці, зручно та швидко, знайти інформацію про усіх безпритульних собак та котів міста, а також оформити процедуру адопції.

Одним із завдань ЛКП «Лев» є прилаштування чотирилапих у родини, тож тепер цей процес стане значно більш зручним та ефективним. А головна мета діяльності місцевої влади, комунальних підприємств та соціально орієнтованого бізнесу – це зменшити кількість безпритульних чотирилапих. Для цього відбувається кілька великих проектів: реогранізація ЛКП «Лев», аби ефективно займатись гуманним регулювання чисельності тварин у місті, відкриття Центру адопції для прилаштування відловлених тварин у сім’ї та виховання відповідальної молоді завдяки проекту «Маленький Принц. Львів, що любить тварин».

Як ми вже розповідали раніше, компанія Кормотех також є партнером ЛКП «Лев», адже усі вихованці харчуються виключно кормами, що вироблені на заводі Кормотех, аби мати збалансований і здоровий раціон.

Інформаційна довідка:

Компанія «Kormotech» понад 13 років працює на ринку товарів для тварин. Компанія реалізує свою цінність любові до тварин не лише завдяки якісній продукції, а ще й низкою соціальних проектів, покликаних зробити життя тварин в Україні кращим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: