Неймовірна історія: жінка-медик врятувала з під обстрілів свого важкопораненого чоловіка

828897

Раніше вона була медиком-госпітальєром в зоні АТО. Згодом – лікарем мобільного госпіталю. 25-літня Лариса з позивним «Чайка», будучи вагітною, врятувала з під обстрілів свого важкопораненого чоловіка.

Історію хороброго медика розповів головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко. Саме туди потрапляють поранені бійці з передової, повідомляє 24 канал.

«Ларисі всього 25. Вона встигла більше, ніж інші за два життя. Сотню хлопців вивезла з поля бою, працюючи медиком-госпітальєрів. Зараз лікар мобільного госпіталю. Тяжкопораненого чоловіка витягла з-під артобстрілу. Кров, емоції, поранені, стреси ... Дитина під серцем. Життя майбутнього українця треба зберегти. Лариса вночі доставлена в Мечникова, нею опікується кращий акушер-гінеколог області», – розповів Сергій Риженко.

Він також зазначив, що лише за вихідні до них доставили двох поранених із зони АТО – з черепно-мозковими, осколковими пораненнями очей, обличчя, акубаротравмою, струсом головного мозку. Однак їх життю нічого не загрожує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: