У пункті пропуску «Краковець» СБУ затримала двох наркокур’єрів

19114013_1950963365133659_6288436594960499825_n

Співробітники Служби безпеки України спільно з польськими колегами викрили на Рівненщині наркоугруповання, яке контрабандно ввозило в Україну психотропи для виготовлення метамфетаміну.

Про це повідомили в СБУ.

Правоохоронці встановили, що організатор угруповання налагодив поставки в Україну з Європи прекурсорів для виготовлення важких наркотиків. Через розгалужену мережу дилерів зловмисники реалізовували товар на території Рівненської та Львівської областей.

Оперативники спецслужби спільно з прикордонниками затримали двох кур’єрів наркоділків на міжнародному пункті пропуску «Краковець» у Львівській області. Під час огляду машини співробітники спецслужби вилучили майже сім тисяч пігулок із вмістом псевдоефедрину.

Одночасно співробітники СБ України затримали у Здолбунові на Рівненщині організатора угруповання під час спроби продажу чергової партії наркотиків. Правоохоронці також виявили лабораторію в орендованому наркоділками ангарі, з якої вилучили обладнання для виготовлення амфетаміну та автотрейлер обладнаний під пересувну нарколабораторію.

У ході обшуків на Рівненщині та Львівщині за місцями проживання фігурантів справи та їхніх автомобілях правоохоронці вилучили понад півкілограма готового метамфетаміну, чотири гранати РГД-5 та Ф-1 і велику кількість набоїв.

У рамках кримінального провадження, відкрито слідчими управління СБУ у Рівненській області за ч. 3 ст. 305 та ст. 307 Кримінального кодексу України, організатора наркоугруповання та чотирьох спільників затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу Україну.

Тривають слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності всіх встановлених правоохоронцями наркоділків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: