Збільшується кількість сміття, збільшується термін їх не вивезення, – Бабак

Ситуація стає критичною. У нас збільшується кількість сміття, збільшується термін їх не вивезення із майданчиків. Тому треба вчиняти невідкладні дії по недопущенню різкого погіршення екологічної ситуації у Львові.

Про це сказав заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, передає прес-центр ЛМР.

«Передбачалося, що меморандум про співпрацю у вивезенні ТПВ підпише 19 міст Львівської області. 6 міст відмовилося. Відповідно до меморандуму передбачалося вивезення 510 тонн сміття на добу. По факту, меморандум про співпрацю у вивезенні ТПВ підписало 13 міст. Договір укладено із 4 містами. Фактично цим 4-ьом містам був передбачений ліміт на прийняття 170 тонн на добу. Договори ми уклали лише на 85,7 тонн.

Як бачимо, на жаль, меморандум не працює. Хочу вам показати графік сесій, зустрічей з громадськістю в містах, які підписали меморандум. Представники міськради брали участь у сесіях, масових обговореннях. Результатів це не дає, очевидним є, що Львівська область, з різних причин, не може надати місту Львову допомогу у вивезенні ТПВ.

Ситуація стає критичною. У нас збільшується кількість сміття, збільшується термін їх не вивезення із майданчиків. Тому треба вчиняти невідкладні дії по недопущенню різкого погіршення екологічної ситуації у Львові», - наголосив Сергій Бабак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: