Львів'янка з Міненерго виставила на аукціон похід із нею у театр

Можливість сходити в театр з 27-річною заступницею міністра енергетики України Наталією Бойко виставили на аукціон, йдеться на електронному майданчику держзакупівель України ProZorro.

Можливість сходити в театр з 27-річною заступницею міністра енергетики України Наталією Бойко виставили на аукціон, йдеться на електронному майданчику держзакупівель України ProZorro, передає Форпост.

Стартова ціна лота - 100 гривень. "Заступник міністра приєдналася до акції «Місяць добра" і запрошує в театр. Наталія Бойко, уродженка Львова і справжня цінителька театрального мистецтва підібрала щось особливе для переможця і впевнена, що вистава не залишить байдужим і подарує букет чудових емоцій», - сказано в описі до лота, зазначає Інтерфакс-Україна.

Раніше на сайті ProZorro з'явилася інформація про аукціон на право поснідати з заступником міністра МВС України з євроінтеграції, 25-річною Анастасією Дєєвою.

У повідомленні, опублікованому на сторінці проекту в Facebook, йдеться про благодійний аукціон. Зібрані кошти за даний лот підуть на покупку апаратів штучної вентиляції легенів в дитячу клініку Інституту нейрохірургії, пояснюють організатори аукціону.

Дєєва раніше заявила, що підтримує аукціон. «Мені здається, що благодійність - це така ж невід'ємна частина життя для людини, як і спорт, освіта, робота», - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: