У Росії порушили кримінальне провадження проти Парасюка

парасюк

У Росії відкрили кримінальне провадження проти нардепа Володимира Парасюка, якого звинувачують у нападі на Генеральне консульство РФ у Львові у 2016 році і наругу над прапором.

Про це йдеться на сайті Слідчого комітету РФ.

«У ході розслідування кримінального провадження крім причетності до вищевказаних злочинів, слідством отримано достатньо доказів, що свідчать про те, що Парасюк 9 березня 2016 року також схиляв присутніх біля Генерального консульства людей до скоєння нападу на російське диппредставництво», – йдеться у повідомленні.

Тож у зв'язку з цим Слідчий комітет РФ порушив кримінальне провадження за статтями «Залучення осіб до скоєння нападу на установи, які користуються міжнародним захистом», «Напад на осіб чи установи, які користуються міжнародним захистом» та «Наруга над Державним гербом Російської Федерації або Державним прапором Російської Федерації».

Як відомо, у 2016 році під час проведення акції на підтримку Надії Савченко народний депутат Верховної Ради Володимир Парасюк зірвав прапор Росії з будівлі Генерального консульства у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: