Волонтери розповіли, як Львів стає найбільш дружнім до тварин містом України (фото)

2

Цими днями у Львові проходять воркшопи «Майстерня Міста». Тут під час зустрічей та презентацій можна з перших вуст почути про те, як змінюється, покращується та розвивається Львів.

На Майстерні Міста презентують проекти урбан-садів, креативних просторів у місті, реставраційні проекти, просвітницьких заходів та багато іншого, - повідомляє блог Кормотех і Соціум.

Тему співжиття людей і тварин у місті організатори не оминули. Презентували її кілька основних ініціатив, покликаних зробити Львів по-справжньому дружнім до тварин. Так, проект Dog-Friendly City розповідав про сучасні тренувально-вигульні майданчики, які вже почали з’являтись у місті, ЛКП «Лев»  – про свою роботу з регулювання чисельності безпритульних собак і котів, а компанія Кормотех ділилась надбаннями інноваційного проекту гуманної освіти «Маленький Принц. Львів, що любить тварин».

Стенди із фото чотирилапих безхатченків, акція про відповідальне ставлення до свого чотирилапого улюбленця «За собаками слід прибирати», поради від ветеринарів, розмова із кінологом, презентація напрацювань унікального шкільного курсу гуманної освіти – все це зібралося в одному місці, аби запалити львів’ян енергією цих позитивних ініціатив. Крім центрального павільйону, воркшопи також проходять у кількох локаціях ва різних районах міста. Наприклад, сьогодні на площі перед школою №81 (Шевченківський район) відбудеться лекція-тренінг «Чотирилапі мешканці Львова».

Враженнями про перші воркшопи поділилась Ольга Кирилович, координатор проекту Dog-Friendly City: «Левандівка зустріла нас дощиком, але швидко повернулось сонечко і відвідувачі Левандівського парку. Поки власники домашніх тварин відповідали на питання анкети про стерилізацію домашніх тварин та спілкувались з ветеринарами, їх чотирилапі друзі знайомились між собою і весело кружляли навколо павільйону, – розповідає Ольга Кирилович. – Плакати про прибирання пішли ширитись Левандівкою, власники отримали корисні подарунки для своїх хвостатих улюбленців та корисну інформацію – вечір вдався. Але найбільше сьогодні дивували своїми знаннями діти – цікаві до усього, освічені та добрі серцем. Чудові та відповідальні власники тварин у майбутньому».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: