Біля Львова для воїнів АТО планують звести дачний мікрорайон

6ea6c2524b061190660c92cdde264092_XL

Сьогодні, 14 червня, відбудеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території земділянок, що розташовані за межами Львова по вул. Замарстинівській для забезпечення потреб воїнів АТО.

Сьогодні, 14 червня,  відбудеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території земділянок, що розташовані за межами Львова по вул. Замарстинівській для забезпечення потреб воїнів АТО.

У проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території площею 20,9 га. Розрахунковий план реалізації ДПТ — на розрахунковий термін генерального плану населеного пункту, в тому числі 1-ий етап — від 3 до 7 років.

Замовником містобудівної документації є Львівська обласна державна адміністрація, розробником — ДП ДІМП «Містопроект».

Як повідомив головний архітектор проекту Юрій Столяров, на території ДПТ передбачено розташувати орієнтовно 143-ох проектованих дачних будинків, а також громадських та господарських будівель для обслуговування кооперативу. Забудова формується вздовж двох проектованих вулиць. В центральній частині території проектування виділено ділянку для об’єктів інженерної інфраструктури.

Будівлі дачних будинків, що проектуються – одно- та двоповерхові з мансардою, в основному окремо стоячі будівлі (два зблокованих будинки), граничною висотою до 10 м. Громадські будівлі суміщені з господарськими – двоповерхові , можливо з мансардним поверхом.

Місце проведення: великий сесійний зал Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок, 1). Початок о 18.00.

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: