На Левандівці облаштували новий громадський простір

img5695-77856b2a80b15945c81245a70b5f9a68

У Львові завершили роботи з облаштування нового громадського простору на вулиці Широкій, 88-100.

У Львові завершили роботи з облаштування нового громадського простору на вулиці Широкій, 88-100. 

Проект з облаштування громадського простору на вул. Широка, 88-100 розпочався у 2016 році. Цього року працювали над озелененням. Тут облаштовано сучасний дитячий і спортивний майданчики з штучним покриттям, встановлено лавки та дорожнє покриття. У 2016 році на роботи було виділено 1 млн 399 тис. грн. У 2017 році виділено 351 тис. грн. Виконавець робіт ТзОВ «На Голоско», передає прес-служба ЛМР.

«Районна адміністрація, спільно з мешканцями проводила неодноразові обговорення про облаштування громадського простору на вул. Широка, 88-100. Були різні пропозиції. Та найбільша кількість мешканців підтримала пропозицію облаштувати тут дитячий майданчик. Враховуючи велику кількість населення в цьому районі, а це близько 5 тис. осіб, та велику кількість діток, вирішили облаштувати не лише дитячий, а й спортивний майданчики.

Встановлений дитячий майданчик для дітей віком від 6 років, та спортивний майданчик для дітей віком від 12 років. Також тут встановлені лавочки, зроблено доріжки, встановлено штучне покриття на майданчиках. Балансоутримувачем майданчиків буде ЛКП «Левандівка». Є гарантії від підрядника та постачальника покриття. Якщо б щось трапилося, то в гарантійний термін вони ліквідують пошкодження», - розповіла голова Залізничної районної адміністрації Галина Гладяк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: