Стали відомі подробиці нічної стрілянини у Львові

19059533_1709845592650539_9174307988426820241_n

Патрульні встановили усіх учасників конфлікту на вулиці Шпитальній і виявили пістолет та гільзи.

Про це повідомили у прес-службі патрульної.

Сьогодні, після опівночі патрульні почули через рацію орієнтування про бійку на вулиці Шпитальній із застосуванням зброї. Патрульні 2 батальйону оперативно прибули на місце події, де побачили трьох людей із тілесними ушкодженнями – непроникаючими пораненнями від набоїв. Один із них був неповнолітній. 17- річний юнак раніше притягався за дрібне хуліганство. Його 25-річний колега – за шахрайство. І третій, 22-річний львів‘янин, – за дрібне хуліганство та наркотики.

Під час з’ясування обставин, ці громадяни повідомили, що в них стріляв невідомий, який втік з місця події. Натомість до патрульних звернулася жінка, яка розповіла, що ці троє чоловіків нанесли кілька ударів по автомобілю і напали на неї та її знайомого. 31-річна львів‘янка зазначила, що знає, де перебуває її друг. Інспектори знайшли чоловіка на вулиці Джерельній. При ньому був травматичний пістолет та дозвіл на зброю.

36-річний громадянин повідомив, що застосував зброю в цілях самозахисту. На місці інциденту патрульні виявили 10 гільз. До приїзду слідчих інспектори забезпечили охорону місця події та взяли пояснення у свідків. Потерпілих забрала швидка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: