У районі Під Голоском хочуть побудувати новий мікрорайон

bce7fcd6864d4d96bbd96ce8499e6524_XL

12 червня у у Львові відбулась зустріч з головним архітектором проекту щодо внесення змін до детального плану території житлового району «Під Голоском» (зміна №3).

12 червня у у Львові відбулась зустріч з головним архітектором проекту  щодо внесення змін до детального плану території житлового району «Під Голоском» (зміна №3).

Внесення змін до ДПТ охоплює територію загальною площею 4,07 га (територія житлової садибної, багатоквартирної забудови, громадських об'єктів).

Замовником даної містобудівної документації є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ДП ДІМП «Містопроект».

Як повідомив головний архітектор проекту Юрій Столяров, основною метою є зміна функціонального призначення території  ОК «СТ «Садове товариство «Промінь Голоско» з території для розміщення житлової садибної забудови, що займає більшу частину території змін, на територію багатоквартирної житлової забудови.

Проектом передбачено розташування багатоквартирних житлових будівель 6-10 поверхів з вбудованими та прибудованими об’єктами обслуговування населення, а також ДНЗ для різних вікових груп загальною місткістю 85 відвідувачів. Крім цього, на території внесення змін передбачено внутрішньо-квартальні дитячі та спортивні майданчики приблизною площею до 4127 м.кв.

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: