За добу бойовики 14 разів у середу обстріляли опорні пункти ЗСУ

Впродовж дня жоден боєць сил АТО внаслідок обстрілів бойовиків не постраждав.

Впродовж дня жоден боєць сил АТО внаслідок обстрілів бойовиків не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

За даними прес-центру, більшість обстрілів зафіксовані на Приморському напрямку. «Ще до світанку на цій ділянці лінії зіткнення противник здійснив обстріл невисокої інтенсивності з мінометів калібру 120 мм наших укріплень в районі Миколаївки. А по опівдні бойовики випустили понад десять снарядів калібру 122 мм по позиціях українських воїнів поблизу Чермалика», - сказано у повідомленні.

Перед тим під мінометний вогонь потрапили опорні пункти сил АТО на підступах до Красногорівки. Окрім того, тричі бойовики відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів неподалік Павлополя та ще на початку доби два рази зі стрілецької зброї провокували українських захисників біля Талаківки.

На Донецькому напрямоку незаконні збройні формування застосовували зброю двічі. «Спершу, ще вночі, окупанти обстріляли один з наших опорних пунктів в районі Авдіївки з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. А вже вдень проросійські озброєні банди били з озброєння танку по військовослужбовцях ЗС України, котрі тримають оборону поблизу Новолуганського, що на Світлодарській дузі», - повідомили у прес-центрі АТО.

На Луганському напрямку вночі бойовики з мінометів били по одній з позицій сил АТО в районі Катеринівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: