У Львові в будинку виявили мертву жінку та її повішаного сина

4

Відкрито кримінальне провадження, призначено ряд експертиз, у тому числі й судово-медичну, під час якої будуть встановлені причини смерті загиблих.

Вчора, 14 червня, до поліції о 17.30 надійшло повідомлення від лікаря швидкої меддопомоги про те, що, прибувши на виклик у приватний будинок по вулиці Гайовської у Львові, він виявив тіло літньої жінки зі слідами насильницької смерті, повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили поліцейські, загибла – 81-річна львів’янка, котра мешкала у цьому будинку. Також попередньо встановлено, що тілесні ушкодження пенсіонерці міг нанести її 46-річний син, тіло якого правоохоронці виявили повішаним на горищі літньої кухні. Ймовірно, чоловік скоїв самогубство.

Призначено ряд експертиз, у тому числі й судово-медичну, під час якої будуть встановлені причини смерті загиблих. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: