Львівщину відвідав Віце-прем’єр-міністр Республіки Польща Пьотр Глінські

Сьогодні, 15 червня, відбулась зустріч голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки із Віце-прем’єр-міністром Республіки Польща, Міністром Культури та національної спадщини Республіки Польща Пьотром Глінські.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Під час зустрічі Олег Синютка висловив подяку владі та народові Республіки Польща за підтримку територіальної цілісності, суверенітету України, євроінтеграційних прагнень нашої держави, а також співпрацю у сфері культури та реалізацію спільних проектів.

Очільник області висловив впевненість, що жодні провокації, які відбулись в минулому не вплинуть на двосторонні відносини між Україною та Польщею.

У межах зустрічі сторони обговорили низку інфраструктурних проектів, серед яких: відкриття нових залізничних сполучень між країнами та побудова автомагістралі, яка сполучить Балтику та Чорне море.

На зустрічі наголосили на важливості реалізації спільних проектів у межах реалізації програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна, зокрема у сфері культури та збереження об’єктів культурної спадщини.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка наголосив на важливості розвитку прикордонної інфраструктури, зокрема озвучив необхідність створення нових пунктів пропуску через українсько-польський кордон на території Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: