Двоє дітей травмувалися під час зіткнення автомобілів

На Стрийщині під час зіткнення автомобілів травмовані двоє дітей

.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Дворічний хлопчик та чотирирічна дівчинка доставлені до лікарні.
В Стрийський відділ поліції 16 червня надійшло повідомлення про те, що і селі Миртюки о 12.10 сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «Сітроен», 31-річний львів’янин, під час обгону вчинив зіткнення з автомобілем «Пежо», за кермом якого знаходився 39-річний житель району. Внаслідок цього тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів «Пежо». Лікарі діагностували у 4-річної доньки водія закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, садна грудної клітки, колінного та ліктьового суглобів. Її дворічний братик отримав забій м’яких тканин голови.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Вчинення цього правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: