Пожежа у Лондоні: протестують понад 1000 людей, вимагають відставки Мей

Понад тисяча людей зібралися під стінами резиденції прем’єр-міністра Великої Британії на Даунінг Стріт із вимогою відставки Терези Мей

.

Про це повідомляє The Guardian.

Протестувальники вважають, що прем’єр неадекватно відреагувала на події довкола трагічної пожежі у Grenfell Tower. Чимало з присутніх дуже розлючені.

«Майже одностайно учасники протесту вважають, що Мей повинна негайно піти у відставку, слово «боягуз» найчастіше використовують стосовно Терези Мей», - повідомляє корреспондент видання, який перебуває на місці протесту.

Поки на вулиці триває протест, Тереза Мей проводить зустріч у своїй резиденції із волонтерами, рідними жертв та мешканцями Grenfell Tower.

Зазначимо, Мей різко критикували за те, що вона впродовж трьох днів уникала особистої зустрічі з потерпілими внаслідок пожежі. У п’ятницю Мей таки побачилася з людьми, але зустріч видалась неприємною для прем'єрки: її проводжали вигуками «Ганьба».

Нагадаємо, за даними видання The Sun під час пожежі у лондонській багатоповерхівці Grenfell Tower зникли безвісти щонайменше 65 людей.  За останніми даними, на третій день після пожежі офіційно загиблими вважають 30 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: