Правоохоронці викрили групу квартирників

Працівники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області затримали чотирьох зловмисників після скоєння злочину.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області.

В Дрогобицький відділ поліції 16 червня звернувся 40-річний житель одного із селищ району. Чоловік повідомив, що близько опівдня невідомі особи, пошкодивши вікно, проникли у його будинок і викрали звіди 1300 доларів США та ювелірні вироби. Загальна сума заподіяних збитків склала понад 45 000 гривень.

«Після скоєння крадіжки були затримані четверо зловмисників віком від 25 до 35 років, які пересувалися автомобілем «Форд». До групи входили троє львів’ян та мешканець Одеси. Троє з них – раніше судимі. Викрадені речі у них вилучено», - повідомив начальник Управління карного розшуку Головного управління Нацполіції у Львівській області полковник поліції Сергій Богданов.
Зловмисники затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: