Березюк ночуватиме під Адміністрацією Порошенка

d8bd638-berezuk-pid-ap

Лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк голодуватиме під стінами Адміністрації президента й ночуватиме у ніч на 20 червня там.

Лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк голодуватиме під стінами Адміністрації президента й ночуватиме у ніч на 20 червня там.

Про це пише УП.

Парламентар назвав причиною голодування спротив команди президента Петра Порошенка керівнику Львова Андрію Садовому у вирішенні проблеми зі сміттям.

На думку Березюка, влада має «перестати знущатися над людьми»: «Президентська адміністрація це почала, вона має це закінчити. Тому що прем’єр-міністр вигладає залежним».

«Цей план лежить (у влади) рік. Просто брехлива позиція, нечесна конкуренція, використання деспотичних інструментів проти людей у політичній боротьбі привела до такої катастрофи. Щоб вона не стала ще більшою, я тут…», – заявив він

«Я тут буду ночувати. Я буду тільки вживати воду – а далі все залежить від президента і прем’єр-міністра. Якщо вони є посадові особи держави, де людина і її здоров'я мають цінність, то все буде добре. Якщо ми в деспотичній державі, то тоді не треба брехати про \європейські цінності, можливості і шлях», – сказав депутат.

Як стало відомо раніше, народний депутат, керівник фракції «Самопоміч» Олег Березюк оголосив голодування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: