Білий дім підтвердив зустріч Порошенка і Трампа

2031059

Президент України назвав програму візиту до США фантастичною і наголосив на важливості зустрічі з американським лідером раніше за Путіна.

Український лідер Петро Порошенко повідомив, що в рамках робочого візиту до Вашингтона проведе низку важливих зустрічей з керівництвом США, зокрема, з американським президентом Дональдом Трампом, повідомляє прес-служба глави держави, передає Корреспондент.

«У нас буде фантастична програма. Дуже важливо, що зустріч моя, як українського президента, в Білому домі буде раніше, ніж зустріч Путіна. Для того, щоб всі були озброєні інформацією, щоб нікому не залишити шансу на несправедливість», - зазначив глава держави під час спілкування з українською громадою у Вашингтоні.

Порошенко розповів, що в ході його візиту заплановані зустрічі в Білому домі, Держдепі, Пентагоні, в Міністерстві торгівлі та Міністерстві енергетики США.

Інформацію про зустріч Порошенка і Трампа підтвердили в Білому домі. Переговори значаться в розкладі американського лідера 20 червня в Овальному кабінеті. Вони розпочнуться об 11.00 (18.00 за Києвом).

Зазначається, що Трамп приєднається до зустрічі українського лідера з віце-президентом Майком Пенсом, яка почнеться раніше. Також в переговорах візьме участь радник з національної безпеки Герберт Макмастер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: