Я намагався відмовити Ольгу від голодування, - Синютка

19225928_1126859914124128_4593763931120611944_n

Початок голодування в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Ольги Березюк – це рішення сильної людини.

Про це під час брифінгу заявив голова ЛОДА Олег Синютка, передає ІА Дивись.info.

«Сьогодні зранку вона прийшла і подала заяву про відпустку за власний рахунок. Я, звичайно, не міг не погодити таку заяву, і на сьогодні ми бачимо, що вона зробила рішення дуже сильної людини. Я намагався відмовити Ольгу від такого рішення, але вважаю її вчинок достойним. Я їй сказав прості слова одного з патріархів, що ми не вибираємо місце народження, час і навіть країну. Ми вибираємо лише одне – бути людиною або ні. Вона людина з великої літери», – заявив Олег Синютка.

Водночас голодування очільника фракції «Самопоміч» у ВР він назвав політичним спектаклем.

«Коли одночасно представник фракції «Сапомоміч» у Верховній Раді організовує і виходить на голодування, щоб унеможливити складну ситуацію у місті Львові, а інша фракція «Самопомочі» не підтримує рішення про вивезення сміття на полігони області – внаслідок не голосування фракції «Самопоміч» не приймається рішення Миколаївської міської ради – то це виглядає як запланований спектакль, щоб просто знайти загальноукраїнський інформаційний привід», – додав голова ЛОДА.

Нагадаємо, сьогодні т.в.о. директора внутрішньої інформаційної політики ЛОДА Ольга Березюк розпочала голодування під Львівською міською радою. Вона вимагає від міської влади вирішення проблеми з вивезенням ТПВ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: