Львів'яни діляться досвідом зі зменшення відходів

19399524_1516039545126382_260183807132253567_n

У Львові стартував проект «За 21 день до Zero Waste»

У Львові триває проект «За 21 день до Zero Waste».

У Львові діє проект, організатори якого хочуть об'єднати львів'ян, які готові змінити свої звички й зменшити свої відходи у побуті. Проект триватиме до 25 червня.

Кожного дня організатори висилають учасникам завдання, які потрібно виконати протягом дня, а ввечері написати звіт на своїй facebook-сторінці. Окрім індивідуальних завдань, впродовж проекту відбудеться близько 20 відкритих подій: лекції, майстер-класи, кіноперегляди, ярмарок.

 

За словами організаторів, до участі в проекті на сьогодні зголосилось 253 особи, а також понад 20 команд, представники яких будуть виконувати завдання разом. Це, зокрема, Кращий Сихів, Уряд студентів УКУ, дві IТ-компанії (Waverly та Innocode) та більш, ніж 15 сімей. Учасниками проекту є не лише львів’яни, а й охочі зі всієї України: Києва, Івано-Франківська, Одеси, Вінниці, Луцька, Полтави, Чернігова. У проекті беруть участь іноземні команди з Бреста (Білорусь) та Лунду (Швеція). Половина усіх учасників висловила бажання також допомагати у втіленні проекту.

ІА Дивись.info - інформаційний партнер

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: