Зубко: Зі сміттєвої проблеми треба прибрати політичний піар

234025

У Львові напрацюють антикризову маршрутну карту, визначити людські і технічні ресурси, відповідальних і час, потрібний для вирішення проблеми сміття у місті.

 зі сміттєвої проблеми треба прибрати політичний піар

Про це заявив на своїй сторінці у Facebook Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального, розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко у рамках робочої поїздки до Львова.

«Держава завжди приходить громадам на допомогу, якщо є надзвичайна ситуація. Так було в Авдіївціта Балаклеї. І так буде завжди, якщо люди потребуватимуть допомоги. Але наразі  надзвичайної ситуації у Львову не має. Водночас креативна й інноваційна громада міста потребує допомоги. І ми разом здатні вирішити цю проблему», -  зазначив Геннадій Зубко.

Віце-прем’єр-міністр наголосив, що із цього питання потрібно прибрати політичний піар. «Це – господарське питання, яке потрібно вирішувати з управлінським досвідом», - підкреслив він.

Нагадаємо, що сьогодні у Львові під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України відбудеться нарада за участі керівництва профільних міністерств та відомств щодо впорядкування питань поводження з твердими побутовими відходами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: