У Львові на уроках фізкультури навчатимуть водному поло

IMG_6376

Члени комісії культури, молодіжної політики та спорту підтримали звернення управління молоді і спорту ЛМР щодо затвердження Програми з навчання елементів водного поло у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львові на 2017-18 рр.».

Члени комісії культури, молодіжної політики та спорту підтримали  звернення  управління молоді і спорту ЛМР щодо затвердження Програми з навчання елементів водного поло у загальноосвітніх навчальних закладах м. Львові на 2017-18 рр.».

Як повідомив голова комісії Віталій Свіщов, програму запроваджують з метою популяризації та розвитку водного поло та плавання серед дітей.

«У Львові на цей час діє 7 команд з водного поло, а після впровадження програми може з’явитись ще щонайменше п’ять. Адже у п’яти школах, де є басейни планують проводити уроки водного поло. Тобто діти зможуть вступати у ДЮСШ уже підготовлені на високому рівні».

За словами Віталія Свіщова, програма передбачає організацію та проведення уроків з фізичної культури з елементами водного поло для учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладах м. Львова. Також цією програмою передбачено закупівлю на кожну із визначених шкіл спортивного інвентарю та виготовлення промоційного відеоролика  про водне поло.

Джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: