У Львові викрили на хабарі чергового здирника (фото)

19225750_2009642205742841_5682752034783462663_n

Працівник одного із публічних акціонерних товариств за грошову винагороду сприяв приховуванню виявлених правопорушень споживання газу.

Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно із Львівською місцевою прокуратурою №1 задокументували працівника одного із публічних акціонерних товариств, який у процесі проведення перевірок дотримання правил споживання газу організував схему одержання неправомірних вигод, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Здирника затримано під час одержання чергової неправомірної вигоди у розмірі п’ять тисяч гривень за сприяння в укритті виявлених порушень споживання газу та не накладення відповідних штрафних санкцій. Грошові кошти та речові докази вилучено.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 зн.3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) КК України.

За такі дії передбачене покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від трьох до семи років без права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю  на  строк  до  трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: