Як дізнатися правду про житлові комплекси України

19401394_1166195636859910_1672988405_o

Як дізнатися правду? Коли добудується будинок, в якому ви хочете купити квартиру? Наскільки можна довіряти забудовнику? Хто насправді будує якісно? Де шукати відповіді на ці питання?

Є безліч інформаційних ресурсів, які інформують про запроектовані, побудовані житлові комплекси та котеджні містечка в Україні та за її межами. Як правило, це каталоги з типовою інформацією та системою відгуків користувачів, коментарями та форумом, на якому ведеться обговорення всіх важливих тем для потенційного інвестора або щасливого власника квартири. Але як дізнатися, що відгуки дійсно належать реальним людям, а не написані редакторами чи проплачені недобросовісними забудовниками? Як переконатися в тому, що автори оглядів і коментарів дійсно були на будівництві майбутнього будинку або проживають в житловому комплексі? На жаль впевнитись в тому практично неможливо.

Але так було до недавнього часу. В досить конкурентному середовищі інформаційних порталів присвячених нерухомості України з’явився амбіційний проект з оригінальною назвою ШоТам. Метою якого стало не копіювання всім відомої інформації про житлові комплекси, а живе спілкування з учасниками ринку нерухомості: представниками компаній забудовників, менеджерами відділу продажів, проектантами, а головне з самими інвесторами.

ШоТам? Саме на це питання відповідає портал! Ми не пишемо відповіді, а задаємо питання! Ми їздимо на будівництва, говоримо з інвесторами, задаємо питання мешканцям новобудов. І отримуємо відповіді! Тільки на нашому порталі, тільки в наших відео ви дізнаєтесь, коли побудують дитячий садок, звідки такі тарифи на гарячу та холодну воду, чому нема дитячого майданчика та багато іншого. Нам довіряють і з нами говорять. Нас запрошують і ми приїжджаємо. Нас запитують і ми шукаємо відповіді. Ми не намагаємось сформувати упереджену думку, ми не редагуємо відповіді та не готуємо заздалегідь інтерв'ю і це все не постановочна відео реклама!

Автори проекту ШоТам поставили для себе амбіційну мету – зробити актуальну інформацію про житлові комплекси доступною кожному! Навіть якщо ви захотіли купити нерухомість в місці, про яке нічого не знаєте, подивившись наші відео ви будете знати більше, ніж місцеві жителі про свій район чи будинок. Подивившись наші відео чи прочитавши інформацію на нашому порталі, ви знайдете практично всі відповіді на питання. Ми хочемо дізнатись правду і зробити все можливе, щоб про неї дізнались і ви.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: