Можете приводити дітей і внуків. Стоматологи заявляють, що не покинуть міську раду

IMG_3635

Працівники комунальних стоматологічних поліклінік вже понад 5 годин чекають на зустріч з міським головою Андрієм Садовим.

Працівники комунальних стоматологічних поліклінік вже понад 5 годин чекають на зустріч з міським головою Андрієм Садовим, передає кореспондент ІА Дивись.info

Вони заявляють, що не покинуть міську раду навіть після закінчення робочого дня. Пікетувальники уже встигли провести ротацію свого складу – ті що були зранку поїхали на роботу, а ті, що відпрацювали свої зміни – приїхали у ратушу.

«Можете приводити своїх дітей і внуків, ми звідси не підемо», - заявила голова профспілкового комітету 3-ї комунальної стоматполіклініки Надія Тацій.

«Ми вже втретє намагаємося потрапити до міського голови, ми тут будемо до кінця. Нам потрібно лише 10-15 хвилин щоб розповісти про ситуацію і нам вислухали», -  додав завідувач відділенням третьої комунальної стоматологічної поліклініки Львова, майор медслужби Олександр Бурій. Втім, самого мера у мерії немає майже з самого ранку. Як повідомив кореспонденту Дивись.info директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко, міський голова має на сьогодні інші плани.

«Графік міського голови складається на кілька днів наперед, він має наради та зустрічі пов’язані з критичною ситуацію зі сміттям поза межами міської ради», - заявив він. Втім, чіткої відповіді, чи слід сьогодні очікувати у мерії міського голови начальник департаменту, не дав,сказавши, що не володіє такою інформацією.

Нагадаємо, стоматологи вимагають виконання міською владою ухвал суду щодо призупинення реорганізації комунальних стоматологічних поліклінік, а також припинення тиску на керівників та працівників установ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: