Ольгу Березюк оглянули лікарі. Вона припинила голодування

DSC05044-e1497945812631

Начальник відділу інформаційної політики Львівської облдержадміністрації Ольга Березюк, яка два дні тому оголосила голодування, оголосила про припинення акції.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«Я припинила голодування. Сміття і так міський голова не вивозитиме. Сенсу і сил далі голодувати немає. Лікарі обстежили і сказали, що наступна доба була би критичною.

Чи шкодую я про два дні і одну ніч під Ратушею? Ні!

Попри всі злосні коментарі у соцмережах маю реальну соціологію-80 відсотків людей, які підходили-чітко розуміють проблему. В «блокаду» люди не вірять, самі озвучували, що проблема у безгосподарності міського голови.

Ще одне важливе – міський голова геніальний. Це треба так вміти.

Всім потрібно вчитись у нього, як працювати з медіа. Він великий молодець. Не господарник, не політик, а МОЛОДЕЦЬ. Після його турботливих запитань мені хотілось цілувати йому долоні.

Дякую всім за підтримку, завтра напишу вже більше», – написала Ольга Березюк.

Нагадаємо, Ольга березок оголосила про голодування після того, як під стіни Адміністрації Президента прийшов протестувати голова фракції «Самопомочі» Олег Березюк. За його словами, проти свавілля центральної влади. Натомість чиновниця з ЛОДА оголосила про голодування під стінами Львівської міської ради, вимагаючи від Андрія Садового вивезти з міста сміття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: