Зустрічі Трампа і Путіна не буде?

завантаження

Білий дім поки не підтверджує можливу зустріч президентів РФ і США Володимира Путіна і Дональда Трампа «на полях» саміту G20 в Німеччині.

Білий дім поки не підтверджує можливу зустріч президентів РФ і США Володимира Путіна і Дональда Трампа «на полях» саміту G20 в Німеччині, передає Інтерфакс.

«Мені нема про що оголосити в цей раз», – сказала журналістам в середу заступник прес-секретаря Білого дому Ліндсі Уолтерс.

Як повідомлялося, в середу прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що ніякої підготовки зустрічі Путіна і Трампа поки не ведеться, зазначивши, що за необхідності все вдасться узгодити, проблем не виникне. «Поки вона ніяк не готується, і на 7 липня поки нічого не заплановано», – сказав Пєсков.

При цьому, говорячи про те, чи є перешкоди для проведення зустрічі, на підготовку якої залишилося вже небагато часу, Пєсков сказав: «У разі потреби ми встигнемо. Ніяких проблем не буде».

«Ми виходимо з того, що президент Путін і президент Трамп братимуть участь в саміті «двадцятки» в Німеччині, і ми в цьому зв'язку не можемо виключати, що так чи інакше вони, звичайно, зустрінуться в тій чи іншій формі «на полях» цього саміту. Але будь-яких конкретних домовленостей або приготувань поки немає», – сказав Пєсков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: