Садовий вимагатиме повернути йому «швидкі»

Міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення звернутись до Міністерства охорони здоров’я та обласної влади щодо впорядкування роботи станції швидкої медичної допомоги у Львові.

Під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, один з членів виконкому Орест Печенко обурився тим, що на місце аварії, яка сталася у неділю біля церкви Андрія у Львові, карета швидкої допомоги їхала 25 хвилин.

«Коли швидка перейшла у підпорядкування області, ситуація погіршилась критично. Коли це було у підпорядкуванні міста, то ми дотримувались графіку у Львові 7-10 хвилин. Коли передали області, тепер швидка зі Львова виїжджає у райони, зокрема. А кількість машин не збільшилася. Суттєво ускладнилась ситуація на виїзд по Львову. Я не можу зрозуміти, чому ця тема не є пріоритетною», –  підтримав Печенка Андрій Садовий.

Він доручив підготувати офіційний лист до Міністерства охорони здоров’я, Львівської облради та ЛОДА щодо невідкладних заходів, які б гарантували мешканцям Львова  надання своєчасної медичної допомоги.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: