У Левандівському парку відреставрували головний вхід

hromadyvdii-dddd9a9ac3ab0e54136cab73c1ef0997
Фото: прес-служба ЛМР

Цієї неділі, 25 червня, о 15.00 год. на вул. Повітряна, 20 відбудеться відкриття відреставрованого головного входу Левандівського парку.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

«З громадою Левандівки вдалося довести, що системна праця над порятунком Левандівського парку цілою громадою дасть хороші плоди і мотивації до довгої клопіткої роботи.

Наш проект передбачав не просто встановлення лавочок, а власне закладання інакшої концепції входу у Левандівський парк. Цей парк має бути комфортним місцем для прогулянок та відпочинку. Але головне - що без МАФів!

Також важливим об'єктом тривалих дискусій став пам'ятний камінь, на місці якого має бути встановлено пам'ятник героям небесної сотні. Камінь був захований вглиб парку і не проглядався із інших вулиць.

Хочеться відзначити активність громади, яка займалася толоками в парку, висадкою нових дерев та прибираннями зони відпочинку мешканців, що підкреслює небайдужість людей до цього парку і дає надію, що перший етап робіт над входом у Левандівський парк є не останнім і ця громада зможе втілити усе задумане» - зазначив Тарас Гакавчин, координатор мікрогромади «Левандівка».

Отож, усіх запрошують на відкриття відреставрованого головного входу в Левандівський парк, 25 червня (неділя) о 15.00 год., вул. Повітряна, 20 на території Левандівського парку.

У програмі: урочисте відкриття та виступи гуртків, дитячих колективів КМЦ «Супутник».

Нагадаємо, проект «Громади в дії» здійснюється КУ «Інститут міста» за фінансування Програми ЄС «Neighbourhood Civil Society Facility 2012 and Non-State Actors and Local Authorities in Development (NSA∓LA) 2012 and 2013».

Проект стартував у 2015 році. Він спрямований на активізацію локальних громад міста, співпрацю з громадськими активістами, а також налагодження ефективного діалогу мешканців з місцевою владою через залучення у процес планування та прийняття рішень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: