У ЛМР проводять розрахунки по підняттю цін у маршрутках

2
Фото ілюстративне. Джерело: Yavir.Net

В Управлінні транспорту Львівської міської ради заявили, що сьогодні обговорюється питання нового тарифу на проїзд в маршрутках і автобусах.

Про це під час прес-конференції заявив в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

«Зараз проводяться розрахунки по підняттю цін у маршрутках. Це кропіткий процес, оскільки у нас є декілька перевізників, — зазначив Олег Партика. — Питання обговорюється, коли тариф буде розрахований, усе повідомимо».

Натомість, в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець заявив, що попри те, що тарифи подаються перевізниками, це ще не означає, що місто прийме ці розрахунки.

«По маршрутках тариф переглядали у 2015 році. Тут, на відміну від електротранспорту, інший підхід до розрахунку собівартості. Щодо маршрутних автобусів питання дискусійне і воно зараз не на часі. Не варто ставити в якусь пропорційну залежність вартість проїзду в електротранспорті та маршрутних автобусах», — додав посадовець.

Нагадаємо, сьогодні у міськраді заявили, що планують підняти ціни на проїзд у трамваях і тролейбусах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: