У Львові пройшло «віче» Садового (фоторепортаж)

IMG_3947

Близько тисячі львів'ян прийшли сьогодні, 25 червня, під стіни ЛМР на віче, організоване мером Андрієм Садовим. На порядку денному, як і очікувалось, були питання пов'язані з вивезенням ТПВ.

Як повідомляє кореспондент Дивись.info з місця подій, зі сцени виступив сам мер, нардеп Олег Березюк, який говорив містянам про "деспотичність держави" і те, що "якщо ми не захистимо себе самі, нас ніхто не захистить". Крім того, зі сцени лунали пропозиції щодо способів вирішення цієї ситуації. Однак, під кінець заходу гасла ставали дедалі гострішими, перейшовши у площину дискусій про "злочинну державну владу" та "самоорганізацію львів'ян для захисту від неї", бо вона "фізично вбиває львів'ян".

Основна частина мітингуючих оплесками сприймала всі меседжі, які лунали зі сцени. Однак, під самою сценою перебувала група учасників АТО (принаймні, ці чоловіки показували посвідчення УБД), яка намагалася перервати виступаючих і час від часу скандувала "Ганьба!".

В результаті заходу жодних рішень не було запропоновано чи прийнято голосуванням, а завершили зустріч хоровим співом гімну України. А мер залишив сцену з фразою "Сортуйте сміття".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: