Цього року вступ на магістратуру з права проходитиме у форматі ЗНО

vashe-pravo-9231400
Фото ілюстративне. Джерело: Franch.biz

Вступний іспит на магістратуру за спеціальністю «Право» цього року проходитиме за процедурою зовнішнього незалежного оцінювання у всіх ВНЗ.

Про це під час прес-конференції, 27 червня, розповіла директорка департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Вступний іспит на магістратуру за кодом «081» — «Право» у форматі ЗНО цього року проходитиме у всіх ВНЗ. Проводитимуть його 3 серпня.

Читайте також: Львівщина друга за кількістю тих, хто набрав максимум балів на ЗНО

«Виші будь-якої форми власності прийматимуть магістрів за таким форматом. Минулого року це була апробація — 9 ВНЗ взяли участь в експерименті, але цього року всі без виключення. Ми очікуємо до 1500 абітурієнтів. Відкриємо п’ять пунктів тестування», — зазначила Лариса Середяк, директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Читайте також: Абітурієнтів застерегли від коригувань балів у сертифікатах ЗНО

Вона також наголосила, що вступне завдання складатиметься з тесту загальної компетенції, правничої та тесту з іноземної мови. Підготуватися до них можна, ознайомившись зі зразками на сайті Міносвіти.

Зазначимо, сьогодні стало відомо, скільки робіт абітурієнтів анулювали через порушення. Також Лариса Середяк, директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти повідомила, що цього року на Львівщині зросла явка учасників ЗНО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: