У Львові анонсували конкурс імені Василя Сліпака

derkaiser031-1100x732
Василь Сліпак на сцені під час виступу. Фото: Соціальна країна

Вокальний конкурс імені Василя Сліпака пройде в Україні вже цього року.

Про це під час прес-конференції, 27 червня, повідомив генеральний директор Львівської обласної філармонії Володимир Сивохіп, інформує ІА Дивись.info.

У Львові вперше з 15 по 20 грудня вже цього року відбудеться перший всеукраїнський конкурс молодих вокалістів імені Василя Сліпака.

«Вже оголошені умови, конкурс вже зажив: він приймає перші заявки, має свою програму, свої вимоги, почесний і авторитетний склад журі», — зазначає Володимир Сивохіп.

Читайте також: Шкільний товариш і керівник капели «Дударик» розповів, яким був Василь Сліпак

За словами гендиректора філармонії, не варто прив’язувати всі події до трагічних дат. Якщо міжнародний музичний маратон пам’яті Василя Сліпака пов’язаний зі смертю співака, то конкурс — із його народженням — 20 грудня.

«Конкурс вже йде своєю дорогою. Він прив’язаний до Василя однозначно, а у житті людини є народження і є смерть. Тому ми і обираємо такі дати», — додав Володимир Сивохіп.

Нагадаємо, у Львові протягом 29 червня-1 липня пройде міжнародний музичний маратон пам’яті Василя Сліпака «W LIVE. Тихі дні любові і миру». У рамках маратону також відбудеться передпрем’єрний показ документального фільму «Міф» про Героя України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: