У Львові в п'яної матері забрали річну дитину до притулку

У нетверезої матері забрали річну дитину до притулку, а жінку - до спеціалізованого медзакладу.

Вчора патрульні отримали виклик на вулицю Лобачевського , про те, що жінка потребує допомоги поліції. Інспектори приїхали на виклик і побачили жінку у сильному стані алкогольного сп'яніння і малолітньою дитиною. 28-річна заявниця повідомила, що викликала патрульних, бо невідомий їй чоловік, з яким вона вживала алкогольні напої, викрав в неї мобільний телефон.

Інспектори хотіли з'ясувати чи є якісь рідні, які б могли побути з дівчинкою, якій 1 рік і 2 місяці, до поки жінка не протверезіє.

Матір поводила себе дуже агресивно, сусіди розповіли, що вона веде неналежний спосіб життя і в квартирі часто збираються різні компанії. Інспектори зважили на те, що дитина перебуває у небезпеці і сповістили начальника відділу ювенальної превенції, Шевченківський відділ поліції та швидку медичну допомогу.

Коли усі служби прибули на місце, прийняли спільне рішення забрати дитину до притулку, а жінку госпіталізувати у спеціальний медичний заклад. Матір поводилася агресивно і не хотіла віддавати дитину та все ж дівчинку забрали у дитячий притулок, а жінку - до лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: