Департамент економічної політики ЛОДА шукає спеціалістів з інвестицій

Департамент економічної політики облдержадміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державних службовців.

Департамент економічної політики облдержадміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державних службовців:

провідного спеціаліста відділу супроводу інвестиційних проектів управління інвестиційної політики департаменту економічної політики облдержадміністрації.

головного спеціаліста відділу залучення інвестицій управління інвестиційної політики департаменту економічної політики облдержадміністрації, на умовах строкового трудового договору, на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника.

Серед вимог – вища освіта ступеня бакалавра, молодшого бакалавра економічного, фінансового та юридичного спрямування, міжнародні відносини, перевага надається кандидатам із знанням англійської мови.

Перелік документів:

копія паспорта громадянина України;

письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби), до якої додається резюме у довільній формі;

письмова заява, в якій повідомляється, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

копія (копії) документа (документів) про освіту;

посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

заповнена особова картка державного службовця затверджена Наказом Національного агентства України з питань державної служби 05.08.2016 № 156;

Е - декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

Термін прийняття документів – до  6 липня 2017 року.

Дата проведення конкурсу 11 липня 2017 року об 11:00 год за адресою: вул. Винниченка,18 каб. 418.

Додаткова інформація за тел. 261-30-59.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: