Львівські депутати хочуть відсторонити Свистун

46a219ddaf8701bed9d392f91ecf1a24

Наприкінці роботи сесії може бути зареєстроване протокольне доручення щодо відсторонення від посади начальника управління комунальної власності ЛМР Інни Свистун.

Наприкінці роботи сесії може бути зареєстроване протокольне доручення щодо відсторонення від посади начальника управління комунальної власності ЛМР Інни Свистун, передає кореспондент ІА Дивись.info

З такою пропозицією виступив депутат Валерій Веремчук після словесного конфлікту начальниці управління з низкою депутатів. Так, депутат Сергій Івах кілька разів питався чи зареєстровані належним чином об’єкти комунальної власності, які пропонується віддати в оренду.

Питання депутата роздратувало  Інну Свистун. «Ви хочете заявити про конфлікт інтересів? Ви вже продали свій об’єкт на Зеленій?» -єхидно запитала Інна Свистун. На що депутат відповів, що об’єкт був приватним і проданий ще до отримання депутатського мандату. Втім репліка Свистун викликала обурення інших депутатів. «Ми ж не питаємо, за які гроші ви набули земельні ділянки які є у вас в декларації» - заявив Валерій Веремчук. Я пропоную припинити розгляд майнових питань в такій амостфері неможливо працювати» - додав депутат Юрій Кужелюк. «Атмосфера нестерпна, ми знаємо про кримінальні провадження, які порушені, пропоную дати протокольне доручення про відсторонення» - заявив Валерій Веремчук.

«Якщо хочете займатися політикою, можете піти у намет на Винниченка», - додав Любомир Босаневич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: