Львівська академія закупить м'яса на 4 мільйони ще в одного юного підприємця

96070

Львівська академія закупить м’яса на 4 мільйони у 23-річного підприємця, який почав діяльність за тиждень до оголошення торгів.

Національна академія сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного 26 червня опублікувала в Prozorro інформацію про намір укласти договір з приватним підприємцем Сергієм Поздняковим на постачання м’яса вартістю майже 3,9 млн грн, повідомляють Наші гроші. Львів.

У разі підписання договору він постачатиме десять найменувань свіжого м’яса вагою 40 тис. кг. Наприклад, яловичину без кості (спинно-поперекову частину) по 135 грн/кг, філе індика по 125 грн/кг, свинну вирізку по 114 грн/кг, куряче філе по 75 грн/кг.

23-річний львів’янин Сергій Поздняков зареєструвався підприємцем за 8 днів до оголошення торгів академією – 31 травня. Згідно з наданими ним документами на підтвердження досвіду, вже через два дні, 2 червня, він підписав договір з іншим підприємцем на постачання м’яса.

У документах підприємець Сергій Поздняков вказує номер мобільного 0978454356, однак при дзвінку оператор повідомляє, що номер не є дійсним.

Єдиним його конкурентом на торгах академії був інший приватний підприємець Михайло Головко з пропозицією на 500 гривень дорожчою.

Окрім цих торгів, підприємець також взяв участь у червневій закупівлі Міноборони України на продуктові набори очікуваною вартістю понад 35 млн грн. Однак його пропозиція була відхилена через відсутність забезпечення цінової пропозиції.

Сергій Поздняков також є співвзасновником ГО «Експлорер» разом з Андрієм Роюком та Степаном Максимом, яке було зареєстроване у лютому 2016-го.

Нагадаємо, раніше Академія сухопутних військ у Львові замовила риби на майже 3,8 мільйона у 21-річної підприємиці, яка стала підприємцем після оголошення тендеру.

Згодом, в Академії сухопутних військ повідомили, що законних підстав для відхилення тендерної пропозиції ФОП «Козак Вікторія Ігорівна» не було.  Вказана продукція призначена для харчування військовослужбовців іноземних держав та підрозділу Збройних Сил України, які проходять спільні навчання за програмою підготовки «Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи — Україна» (JMTG-U) на території полігону Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (с. Старичі, Яворівського району, Львівської області). Фінансування закупівлі здійснюється іноземними країнами — учасниками програми підготовки JMTG-U.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: