На Львівщині виявили 4 вантажівки з краденим вугіллям шахти «Надія»

98

На Львівщині виявлено розкрадання невстановленою групою осіб кам’яного вугілля з ПАТ «Шахта Надія».

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими Головного управління Національної поліції у Львівській області за сприяння Управління захисту економіки у Львівській області розпочато досудове розслідування за фактом розкрадання невстановленими особами кам’яного вугілля з ПАТ «Шахта Надія».

У рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України, за результатами проведених слідчих дій встановлено, що службові особи ПАТ «Шахта Надія» допустили розтрату ввіреного їм майна, яка полягала у вивезенні з шахти кам’яного вугілля, встановленими транспортними засобами.

Зокрема, 29 червня 2017 року в ході проведених обшуків встановлено 4 вантажні автомашини, які перевозили з ПАТ «Шахта Надія» кам’яне вугілля загальною кубомасою понад 60 м3. Одночасно виявлено бульдозер, за допомогою якого здійснювалось завантаження вугілля. Вказані транспортні засоби затримані.

Наразі одного з посадовців ПАТ «Шахта Надія» затримано у порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Також встановлюється мережа збуту викраденого таким чином вугілля. Здійснюються оперативно - слідчі заходи із встановлення інших місць зберігання привласненого вугілля та вирішується питання про повідомлення про підозру винним посадовим особам ПАТ «Шахта Надія», причетним до розтрати майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: