Очільник поліції Львівщини зустрівся із дітьми Донеччини

19598565_2022446001129128_4729739520999681324_n

Очільник поліції Львівщини Валерій Середа Валерій Середа зустрівся з дітьми Донеччини.

Очільник поліції Львівщини Валерій Середа зустрівся з дітьми Донеччини.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській обалсті.

Шестеро випускників готуються до вступу в Національну академію внутрішніх справ і знайомляться з роботою правоохоронців.

Сьогодні, 30 червня, до Львова завітали діти з Донецької області, які проживали на території, де проходили бойові дії. Два роки тому під особистим контролем Сергій Князєв, голови Національної поліції України, школярів евакуювали із зони АТО.

Читайте також: Що відомо про нового очільника Нацполіції Львівщини Валерія Середу

«З цього часу Сергій Миколайович опікується цими дітьми. Зараз вони успішно закінчили Юридичний ліцей імені Ярослава Кондратьєва і усі мріють стати правоохоронцями. І щоб діти остаточно визначились у виборі майбутньої професії, перед вступом в Академію внутрішніх справ голова Національної поліції організував їм екскурсію по чотирьох областях Західної України. Для того, щоб вони ознайомилися зі специфікою роботи поліцейських кожного регіону, а заодно усвідомили, що усі ми є громадянами єдиної і неподільної країни», – розповіла Ольга Атаманова, керівник групи.

Напередодні діти побували в гостях у правоохоронців Рівненської та Волинської областей. А сьогодні завітали в Головне управління Національної поліції у Львівській області. Юним гостям з Донеччини продемонстрували роботу Ситуаційного Центру, а також Служби 102. Очільник поліції Львівщини Валерій Середа поспілкувався з дітьми і порадив набиратись сил та терпіння.

Читайте також: Середа представив нових очільників поліції у 3 районах Львівщини

«Робота правоохоронця нелегка, тому що доводиться працювати з різним контингентом людей. Це лише з першого погляду видається все легким, а насправді часто доводиться приймати важливі рішення, від яких в подальшому залежатиме доля людей. Але позитив в тому, що ви ніколи не будете нудьгувати на роботі, адже кожного дня трапляється щось нове і до кожного випадку треба підходити індивідуально», – зазначив Валерій Середа.

Побували вчорашні школярі і в Управлінні патрульної поліції Львова. Діти спробували попрацювати з рацією патрульних, приміряли на собі поліцейську амуніцію, а також освоїли техніку бойових прийомів при затриманні правопорушника.

«Сьогодні в мене неймовірний день! Я дізналася багато цікавого та корисного і ще раз переконалася в тому, що хочу стати правоохоронцем і своєю роботою допомагати людям. Вперше я це зрозуміла, коли поліцейські рятували моє життя, вивозячи мене з зони бойових дій. Я докладу максимум зусиль, щоб вступити в Академію внутрішніх справ і успішно її закінчити», – сказала Уляна, уродженка міста Волноваха, Донецької області.Сьогодні на дітей ще чекає знайомство з Львовом та його галицьким колоритом, а вже завтра усі вони попрямують на Закарпаття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: