Патрульні затримали львів'янина, який справив нужду перед ними

19511093_1716322605336171_6464908040057011244_n

Адмінвідповідальність чекає на чоловіка, який вигулював собаку в стані алкогольного сп'яніння і справив нужду перед патрульними.

Адмінвідповідальність чекає на чоловіка, який вигулював собаку в стані алкогольного сп'яніння і справив нужду перед патрульними.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

Вчора, пізно ввечері, патрульні отримали виклик, що на вулиці Личаківській відбувається бійка. Інспектори прибули на місце та побачили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп'яніння, який вигулював вівчарку без намордника та повідка.

Коли патрульні підійшли ближче, тварина почала захищати хазяїна та гарчати. Офіцери прийняли рішення не провокувати собаку та спілкувалися з чоловіком на відстані.

Чоловік повідомив інспекторам своє прізвище та ім'я, проте заспокоїти тварину відмовився та вирішив справити свої природні потреби перед ними. Згодом, на місце подія прибула матір чоловіка, яка забрала собаку додому, 44-річного львів'янина  затримали та доставили до Личаківського відділу поліції.

На чоловіка склали протоколи за ст.173 КУпАП (Хуліганство) та за ч.2 ст.154 КУпАП (Порушення правил тримання собак вчинене повторно протягом року).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: