Синютка озвучив п'ять етапів вирішення проблеми сміття у Львові

IMG_4581

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка озвучив основні етапи вирішення проблеми із вивезенням твердих побутових відходів. Їх запропонують громадам та компаніям, які займатимуться очищенням міста Львова від сміття.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка озвучив основні етапи вирішення проблеми із вивезенням твердих побутових відходів. Їх запропонують громадам та компаніям, які займатимуться очищенням міста Львова від сміття.

За його словами, до середини липня Львів буде очищений від сміття, а у 2019 році - почати будівництво сміттєпереробного заводу, передає ІА Дивисиь.info.

«Ми пропонуємо для громади і для тих компаній, які допомагатимуть нам у роботі, кілька етапів із вивезення ТПВ. За нашими розрахунками, до середини липня ми очистимо Львів від ТПВ. На протязі наступних трьох місяців ми повинні зменшити кількість ТПВ, які вивозяться на територію Львівщини і перейти безперебійної організації вивозу ТПВ. На третьому етапі, який буде тривати протягом 5 місцяів до листопада, ми повинні відновити систему організації збору ТПВ, в тому числі система сортуванні і вивозу сировини, яка значно зменшить кількість ТПВ, які вивозяться на полігон», - каже Олег Синютка.

Він додав, що також буде вестися облік вивезення сміття зі Львова через вагові комплекси.

«Четвертий етап — 2018 рік, ми повинні перейти до системної переробки і утилізації ТПВ, в тому числі, ми прогнозуємо, що ми повинні перейти до утилізації способом виготовлення RDF-палива. На п'ятому етапі ми провинні приступити до будівництва сміттєпереробного комплексу , який вирішить сміттєву проблему у Львові», - зазначив голова Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: