Депутат облради поскаржився у прокуратуру на Ганущина через «умовні знаки»

Депутат облради Володимир Ткачик звернувся в прокуратуру області щодо правопорушень вчинених на думку обласного обранця головою облради Олександром Ганущиним.

Депутат облради Володимир Ткачик звернувся в прокуратуру області щодо правопорушень, вчинених, на думку обласного обранця, головою облради Олександром Ганущиним.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, свободи слова та антикорупційної політики ЛОР.

У своєму зверненні Володимир Ткачик стверджує, що Олександр Ганущин своїми діями спровокував захоплення облради 30 травня. За версією депутата, йдеться про «умовний знак», який подав обласним обранцям Ганущин. Зокрема, як пояснив у зверненні Володимир Ткачик, при винесенні питання на голосування, яке є попередньо узгодженим, голова облради вживає вислів «прошу підтримати», якщо ж ні  – «прошу визначатися». Саме такий «сигнал» на думку Володимира Ткачика спричинило заворушення.

Прокуратура області перевірила звернення і не знайшла порушень у діяльності Олександра Ганущина. Саме ж звернення скерувала у депутатську комісію.

«Міняйте умовні знаки. Це вже навіть бабусі розуміють, які дивляться сесію», –звернувся депутат Ярослав Качмарик до голови фракції БПП Катерини Кеньо.

«А при чому тут фракція БПП?» – обурилася Катерина Кеньо.

«Якщо вже зайшла мова про ту сесію і про Ткачика, то це наша фракція мала на нього писати скаргу. Коли невідомі злочинно увірвалися на засідання, і могло статися будь-що, то Ткачик своїми діями і викриками ще більше їх провокував. Кричав: молодці хлопці і таке інше. А тим  більше до членів нашої фракції звертався по-хамськи і обзивав, зокрема звертався на «ти». І не тільки на цій сесії», - заявила голова фракції.

Зрештою комісія вирішила взяти інформацію до відома. Пролунала також пропозиція запросити на одне з наступних засідань Володимира Ткачика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: