До кінця тижня запрацюють парковки на трьох вулицях

93328

До кінця тижня розпочнуть працювати три нові парковки на вул. І.Григоровича, вул. Герцена та на вул. Стрийська - В.Великого. Ще шість нових парковок запрацюють до 15 липня.

Про це повідомили у прес-служба ЛМР.

«Затримки у відкритті парковок виникли через тендерні закупівлі обладнання для парковок. Та вже до кінця тижня розпочнуть роботу три парковки на вул. І.Григоровича, вул. Герцена та на вул. Стрийська - В.Великого. Ще шість нових парковок запрацюють до 15 липня», - розповів начальник відділу паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Париляк.

Нагадаємо, 16 травня відбувся конкурс на визначення балансоутримувача 13 парковок. Переможцем у конкурсі стало ЛКП «Львівавтодор».

З них 7 парковок в І-шій зоні паркування мають 110 паркомісць, зокрема, парковка на вул. А Волошина – 14 паркомісць, парковка на вул. І.Григоровича – 13 паркомісць, парковка на вул. Герцена – 19 паркомісць, парковка на вул. Фредра – 14 паркомісць, парковка на вул. П.Ковжуна – 20 паркомісць, парковка на вул. І.Гавришкевича – 23 паркомісця, парковка на вул. С. Наливайка – 12 паркомісць. Ціна паркування тут становитиме 6 грн. за годину.

Та 2 парковки у ІІ-гій зоні паркування на вул. Городоцька, 83 (біля цирку) – 49 паркомісць, вул. Стрийська - В.Великого – 104 паркомісця. Ціна паркування становить 2 грн. за годину. Тут буде встановлено паркомати, для оплати за користування парковкою.

4-ри парковки будуть об’єднані у зону паркування біля ринку «Вернісаж». А саме, парковки на вул. Вірменська – 18 паркомісць, вул. Лесі Українки – 10 паркоміць, вул. Низький Замок – 20 паркомісць, вул. Театральна – 25 паркомісць. Ціна паркування становитиме 8 грн. за годину.

Відповідно до Закону України, 10% паркомісць віддається безкоштовно для людей з інвалідністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: