Суд не побачив корупції в діях голови райради. Прокуратура протестує

97ed70dad7a719bd0b0640360191016d

Прокуратурою оскаржено рішення суду першої інстанції, який не побачив в діях голови районної ради адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Про це повідомили в Львівській обласній прокуратурі.

Зазначимо, що Радехівською місцевою прокуратурою забезпечувалась участь у розгляді справи про вчинення головою однієї з районних рад області адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч.1,2 ст.172-7 КУпАП (неповідомлення посадовою особою у встановленому порядку про наявність реального конфлікту інтересів, вчинення нею дій та прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів).

Зокрема, районною радою приймалися за участі вказаної посадової особи 13 рішень про встановлення та виплату йому та його батьку (працівнику апарату) надбавок та премій.

За результатами судового розгляду Буським районним судом в червні поточного року винесено постанову, якою, незважаючи на викладені доводи прокурора, провадження у справі було закрито у зв'язку із відсутністю, на думку суду, в діях посадовця події та складу адміністративних правопорушень.

Відтак, місцевою прокуратурою принципово відреаговано на вказане судове рішення, оскарживши останнє в апеляційному порядку.

Йдеться про голову Буської районної ради Богдана Глову. Постанова Буського районного суду, винесена 15 червня, оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

«Провадження в справі про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_1 за ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 КУпАП закрити у зв'язку із відсутністю в його діях події і складу адміністративного правопорушення», – йдеться у постанові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: