У Регламентному комітеті не знайшлося жодного голосу за зняття недоторканності з Довгого

2c104219e00f49a7676b13da762932cf

Регламентний комітет Верховній Раді знайшов «істотні недоліки» у поданні ГПУ на зняття недоторканості з народного депутата від групи «Воля народу» Олеся Довгого.

За таке рішення члени комітету проголосували одноголосно, повідомляє УП.

«Комітет вважає, що подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата містить істотні недоліки в частині зловживання владними повноваженнями», – зачитав висновок комітету в.о. його голови Павло Пинзеник.

Він зазначив, що комітет передасть це рішення голові Верховної Ради Андрію Парубію, аби вже парламент визначав, чи дозволяти притягнення до відповідальності Олеся Довгого.

Нагадаємо, до Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України входять Павло Пинзеник (НФ), Володимир  Арешонков (БПП), Олег Купрієнко (Радикальна партія), Дмитро Лубінець (БПП), Світлана Войцеховська (НФ), Павло Кишкар (БПП), Ірина Єфремова (НФ), Михайло Папієв (Опозиційний блок).

Раніше САП скерувала до ВР подання про зняття недоторканності з Олеся Довгого у справі за фактом виділення земельних ділянок в Києві в 2007-2009 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: